Nagoya

Nagoya in Japan is een levendige stad met een unieke mix van traditie en moderniteit. Het gebied is de derde grootste stad van Japan en heeft veel te bieden, waaronder een bruisend entertainmentdistrict, overheerlijke straateten en meer dan 300 tempelcomplexen.

Vanuit Nagoya kunt u eenvoudig toeristische- of culturele bestemmingen in Japan bezoeken, waaronder Kiyomizu-dera temple, the Fushimi Inari-Taisha shrine en de Nara Deer Park. De stad herbergt ook een aantal musea die de Japanse cultuur en historie belichten, waaronder het Tokugawaen-museum, het Aichi Science Museum en het Japan Art Museum.

Voor degenen die op zoek zijn naar een adrenaline boost, bevat Nagoya ook een aantal outdooractiviteiten. Breng een bezoek aan de schilderachtige Haneo-baai, maak een boottocht langs de visgronden van het Chita-schiereiland of trek erop uit naar het naastgelegen Kamezonomi Onsen, voor een verfrissende geothermische bad ervaring.

Vanuit Nagoya kunt u ook tal van activiteiten combineren met een echt gezellige Japanse ervaring. Ga uit eten en sla de noodzakelijke restaurants niet over, zoals Takoyaki Yoshimura en Matsusakagyu Yakiniku M. Vergeet niet om tijd te maken voor een bezoek aan het Nagoya Castle en het TV Tower Sky Balcony, twee van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad.

Bezoek ook het Nagoya JR Tower Observatory Deck T38, dat u een panoramisch uitzicht op de stad biedt. Vergeet ook niet om te genieten van de lokale lekkernijen bij Takoyaki Yoshimura en Matsusakagyu Yakiniku M. Laat uw reis door Nagoya niet zonder lekker eten eindigen. Er zijn tal van restaurants met lokale en internationale gerechten te vinden. Meer dan dat, probeer ook de liefelijke Japanse theeceremonieën te ervaren in Nagoya. Een bezoek aan Nagoya is een onvergetelijke ervaring, dus mis deze kans niet!

Nagoya is een prachtig stedelijk centrum in Japan, gelegen in de regio Chūbu. Een van de beroemdste internationale gerechten die men in Nagoya kan vinden is Okonomiyaki, een van oorsprong Kansaise hapjespan. Deze Japanse stijl pizza wordt vaak gegeten in kleine gerenommeerde restaurants in de stad. Er zijn ook veel internationale gerechten zoals Italiaans, Chinees, Amerikaans en zelfs Frans.

Een bezoek aan Nagoya is niet compleet zonder de Japanse theeceremonie te ervaren. Ondanks dat Thee al meer dan 500 jaar in Japan wordt gedronken is de ceremonie nog steeds levendig. Deze ceremonie bestaat uit verschillende rituelen en gebruiken, waaronder de Matcha, een groene thee die zorgvuldig wordt bereid door de Samurai. Ook wordt er tijdens de ceremonie vaak gereciteerde gedichten voorgelezen, waardoor het een magische ervaring is. Neem de tijd om deze liefelijke Japanse traditie te ervaren en een echte Japanse culturele ervaring te hebben.

Kaart Japan

Klik op de kaart voor een grotere weergave