Pretparken

Tokyo Disneyland

Tokyo Disneyland

Tokyo Disneyland is een prachtige attractiepark dat een unieke Disney-ervaring biedt. Het park beschikt over een verscheidenheid aan attracties, themagebieden, entertainmentopties en restaurants. Tokyo Disneyland biedt attracties die anders zijn dan die welke te vinden zijn in andere Disney-parken, waardoor het één van de beste Disney-ervaringen biedt. Er zijn attracties voor al je favoriete Disney-personages, waaronder Mickey Mouse en Minnie Mouse, maar ook voor andere populaire personages zoals Donald Duck en Goofy.

De beroemde Disney parades

Tokyo Disneyland

Er is ook een verscheidenheid aan live entertainment shows, zoals parades, muziek- en theatervoorstellingen, films en nog veel meer. Tokyo Disneyland heeft ook een aantal restaurants waar bezoekers heerlijk kunnen eten en genieten van de magische Disney-ervaring. Of je nu met je familie of met vrienden bent, Tokyo Disneyland biedt een memorabele ervaring die je nooit zult vergeten.

Met 40+ attracties, verschillende restaurants en winkeltjes, is er iets voor iedereen te vinden in Tokyo Disneyland! Geniet van de magische Disney-ervaring in de Fantasyland, dat een sprookjesachtige parade, een rodelbaan, een kasteel en meer biedt. Bezoek Adventureland, waar je onder andere Disney-treintjes en valkuilen kunt beleven. En vergeet niet World Bazaar, waar je magnifieke artikelen, eten en vermaak zult vinden. Laat je verleiden door een heerlijke maaltijd in Tokyo Disneyland, met verschillende opties voor ieders smaak. Probeer een traditionele Japanse maaltijd in het Tokyo Disney Sea Hotel Mira Costa of ga mee met de verschillende attracties met gerechten met een thema in de restaurants. Of geniet van de bekende Disney achtige hapjes in de winkeltjes. Je zult je avond niet snel vergeten!

Tokyo Disneyland is de meest bezochte attractiepark in Japan en is een echte must-see voor iedereen die Tokyo bezoekt. Het park is ook bekend als het Tokyo Disney Resort, waar gasten twee grote themaparken kunnen verkennen die helemaal geïnspireerd zijn op de magie van Disney. Gasten kunnen deelnemen aan de verschillende attracties met thema’s die variëren van piraten, tovenaars en monsters, tot ridders, prinsessen en superhelden.

Er zijn ook veel restaurants met heerlijke gerechten met een Disney-thema waar u uw avond kunt afsluiten met een maaltijd die smaakt naar magie. U kunt ook genieten van bekende Disney achtige snacks zoals popcorn, churros en ijsjes in de winkeltjes van het park. Of wat dacht je van een bommeltrein die je meeneemt langs alle bezienswaardigheden? Tokyo Disneyland biedt een unieke ervaring die je nergens anders kunt vinden. De magie en het plezier van het park zullen je avond niet snel vergeten.

Kaart Japan

Klik op de kaart voor een grotere weergave