Yokohama

Yokohama is een prachtige stad in Japan. Het is de grootste stad van de kustlijn van de Baai van Tokio en het tweede grootste stad van het land. Yokohama staat bekend om haar bezienswaardigheden en attracties zoals haar unieke haven, het Minato Mirai 21-district, het Landmark Tower, Chinatown en het Sankeien-park. Yokohama staat ook bekend om zijn rijke cultuur en erfgoed en is thuis van tal van evenementen en festivals zoals het Yokohama Winter Illumination, de Japanse Film Nacht en het Yokohama Kite Festival.

Chinatown in Yokohama is overweldigend

Yokohama

Het Landmark Tower is een van de meest herkenbare kenmerken van de stad en biedt een spectaculair uitzicht over Yokohama. De haven van Yokohama is de grootste containerhaven ter wereld en een rijke culturele ervaring, met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en andere attracties. De Minato Mirai 21-wijk is het moderne hart van Yokohama, met talloze wolkenkrabbers, musea, een aquarium, een pretpark, winkels en entertainmentmogelijkheden. Chinatown, dat al meer dan 150 jaar bestaat, is een populaire toeristische bestemming, met lucratieve winkelstraten en een vroege markt. En tenslotte biedt het Sankeien Garden een unieke tuinervaring met een verscheidenheid aan planten, monumenten en gebouwen.

Yokohama

Yokohama is een stad met veel te bieden. Er is een brede selectie aan bezienswaardigheden, attracties en culturele activiteiten die het verkennen waard zijn. Of je op zoek bent naar prachtige uitzichtpunten, een dagje winkelen of een unieke tuinervaring, Yokohama biedt het allemaal en meer!

Yokohama biedt een scala aan activiteiten en attracties, waaronder het kosmopolitische winkelen en eetgelegenheden rondom Chinatown, een avontuurlijk Yokohama Marine Park, een ontspannende reis naar het Minato Mirai-waterfront, en een unieke tuinervaring in de Sankeien Garden. Bezoekers die op zoek zijn naar prachtige uitzichtpunten kunnen de Yokohama Cosmo World bezoeken, de Yokohama Landmark Tower beklimmen of de Panoramische Sky Deck bezoeken voor spectaculaire views over de skyline van Yokohama. Bezoekers kunnen ook kiezen uit een breed scala aan culturele activiteiten zoals het bezoeken van musea en historische gebouwen zoals het Bank of Japan Building of de historische patronenontdekkingsbasis in Uraga. Yokohama biedt zijn bezoekers vele avonturen en onvergetelijke momenten die een bezoek waard zijn!

De tweede grootste stad van Japan

Yokohama is de tweede grootste stad in Japan en de grootste stad in de regio Kanto. Met meer dan 3,5 miljoen inwoners is het een multi-culturele stad die een bijzondere mengeling van geschiedenis en moderniteit biedt. Het heeft een unieke geschiedenis die teruggaat tot de begintijd van het openen van de Japanse Poorten voor de buitenwereld. De stad is ook vooral bekend om haar kleurrijke culturele voetafdruk. Yokohama heeft schitterende architectuur, waaronder rijke gebouwen zoals het Bank of Japan Building of de historische Patronenontdekkingsbasis in Uraga.

Ook is Yokohama een populaire toeristische bestemming die prachtige bezienswaardigheden biedt, waaronder de Sankeien-tuin, de Chinatown, de Yamashita-park, de Negen-promenadepassen, het Yamate-gebied en de berg van de stervende zon. Yokohama biedt bezoekers vele avonturen en onvergetelijke momenten die een bezoek waard zijn. Neem bijvoorbeeld een van de talrijke wandelpaden om het kleurrijke landschap te ontdekken, genieten van de schoonheid van het strand bij het Yokohama-park of de geschiedenis en architectuur van de stad ontdekken bij de verschillende historische bezienswaardigheden. Yokohama is een veelzijdige stad boordevol verrassende ervaringen en activiteiten.

Bezoekers kunnen natuurlijk genieten van de vele gerechten die de stad te bieden heeft, zoals het prachtige Japanse eten dat hier wordt geserveerd. Yokohama biedt ook attracties zoals de Cosmo World, het Yacht Club, het Aquarium en het Hakkeijima Sea Paradise. Yokohama is dus een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een adembenemend, enerverend en onvergetelijke ervaring.

 

Kaart Japan

Klik op de kaart voor een grotere weergave